دانلود تحقیق در موردعملکرد چیلر های جذبی

دانلود تحقیق در موردعملکرد چیلر های جذبی

دانلود تحقیق در موردعملکرد چیلر های جذبی

دسته: عمران و نقشه کشی

بازدید: 1 بار

فرمت فایل: zip

حجم فایل: 4960 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 33

دانلود تحقیق در موردعملکرد چیلر های جذبی

قیمت فایل فقط 21,600 تومان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

نام فایل : عملکرد چیلر های جذبی

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 33

حجم : 5 مگابایت


*
*
*
تشریح سیكل عملكرد یك سیستم جذبی ساده
الف)مخزن(مطابق شكل 1) كه نیمی از ان دارای آب می باشد در نظر بگیرید. فشار داخل مخزن توسط یك دستگاه پمپ وكیوم كاهش می یابد در این صورت آب داخل مخزن كه در فشار پائین قرار دارد می تواند با دریافت مقدار كمی حرارت تبخیر شود. این حرارت می تواند توسط یك كویل به مخزن انتقال می یابد. این منبع اواپراتور نامیده می شود.

*
ب- چنانچه پروسه مرحله اول ادامه یابد. كلیه آب داخل منبع تبخیر و ادامه پروسه متوقف می كردد. در این حالت مطابق شكل 2 مخزن دیگری كه حاوی سیال جاذب بخار آب كه در این سیستم لیتیم بروماید می باشد در كنار اواپراتور قرار گرفته و بخار آب را جذب می نماید به علت گرمازا بودن عمل جذب بخار آب توسط محلول لیتیم بروماید می توان حرارت تولید شده را با استفاده از یك كویل سرد كننده دفع كرد. این محفظه ابزوربر تامیده می شود.





*
ج- چنانچه پروسه مرحله دوم ادامه یابد به نقطه ای خواهیم رسید كه محلول جاذب اشباع شده و دیگر قادر به جذب بخار آب نخواهد بود. در این حالت محلول رقیق شده توسط پمپ به محفظه بالا دست كه ژنراتور نامیده می شود منتقل می گردد.(شكل 3)




*
د- بخار تولید شده در ژنراتور توسط یك كویل حاوی آب سرد كننده تبدیل به مایع شده و مطابق شكل 4 مجددا به اواپراتور برگشت می نماید و جایگزین آب تبخیر شده مرحله اول می گردد. بدبن ترتیب سیكل نحوه عملكرد ابزوربشن تكمیل می گردد.

*
آشنائی با ساختمان و بخشهای مختلف ابزوربشن و معرفی عملكرد مبدلها
همانطور كه اطلاع دارند مبدلها و تجهیزات تبدیل انرژی و انتقال حرارت از یك سیال گرمتر به سیال سردتر می باشند و قسمت های مختلف ابزوربشن مجموعه ای از مبدلهای مختلف بشرح زیراست.
ژنراتور:
ژنراتور یك مبدل حرارتی پوسته لوله یك پاس (shell & tube one pass) می باشد كه ساخته شده از یك پوسته فولادی و مجموعه هائی از لوله های CU NI كه حرارت بخار و یا آبگرم را به محلول رقیق شده منتقل می نماید.
بدنه ژنراتـــــور از فولاد كربن استیل SEMI-KILLECAL و لوله های داخل ژنراتور از نوع CU NI 95/5 با فین خارجی كوتاه می باشد. فشار داخل ژنراتور در ابزوربشن یك اثره حدود 80 mmHg می باشد.
در بعضی از انواع گران قیمت ابزوربشن ها مخصوصا در ژنراتورهای فشار بالا جنس لوله از stinless steel و یا CU NI 90/10 با فین داخلی و خارجی و tube sheet از جنس استیل میباشد. فشار داخل پوسته ژنراتور بالا حدود 730 mmHg در هنگام كار می باشد.(فشار داخل ژنراتور فشار پائین در ابزوربشن های دو اثره 50-60 mmHg می باشد)
جوشكاری پوسته ژنراتورها معمولا با دستگاه اتوماتیك انجام شده و سطح جوش در داخل و خارج پوسته جهت جلوگیری از خوردگی كاملا یكنواخت میباشد.
....

قیمت فایل فقط 21,600 تومان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

برچسب ها : دانلود تحقیق در موردعملکرد چیلر های جذبی , دانلود تحقیق در موردعملکرد چیلر های جذبی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی